e-mail: ukrsudo@nbi.com.ua
 
     Члени Асоціації
     Об`яви
     Інформація
     Контакти


+1
Начало / Інформація / Діяльність Асоціації / Протокол розширеного засідання Президії Асоціації 23 березня 2017 р. (м. Миколаїв)

Протокол розширеного засідання Президії Асоціації 23 березня 2017 р. (м. Миколаїв)

ПРОТОКОЛ № 1/п-17
Розширеного засідання Президії Асоціації суднобудівників України
`УКРСУДПРОМ`

м. Миколаїв 23 березня 2017 р.

(Зал засідань НУК)

Голова засідання – Лисицький В.І.
Секретар засідання – Лисенко С.В.

На засідання присутні члени Президії та Виконавчої дирекції: Лисицький В.І., Єгоров Г.В. (заочно), Берко В.М., Ковтун В.О., Овдій А.О., Шандра В.О. (заочно), Лисенко С.В.
В роботі прийняли участь 20 членів Асоціації та 17 запрошених (Список учасників додається).
Відкрив засідання Президент Асоціації «Укрсудпром» Лисицький В.І.

1. Слухали: доповідь Президента Асоціації Лисицького В.І. «Підсумок роботи Асоціації та її членів у 2016 році та основні напрямки роботи на 2017 рік» (Доповідь надіслана всім учасникам).
В обговоренні прийняли участь: Овдієнко І.М., Вадатурський О.О., Хачатуров Е.Б., Коваль В.І., Котлубай О.М., Бурковець С.В., Берко В. М., Дубров Л.П., Дубров М.Б.
Вирішили:
- вважати пропозиції Асоціації до проекту документу «Антикризовий план економічного зростання» (лист до ВРУ від 19.02.2017 за №1 8-17) стратегічними діями на 2017 рік (витяг з пропозиціями додається);
- довести до відома членів Асоціації позицію ТОВ СП «НІБУЛОН» щодо негативних наслідків для економіки України у разі прийняття пакету законопроектів «Про внутрішній водний транспорт» та інших (реєстраційний № 2475а, №2712, № 3723-д);
- звернутися до керівництва ВРУ та народних депутатів щодо неприйняття вказаних законопроектів, суттєвого їх доопрацювання та додаткового обговорення;
- Виконавчій дирекції Асоціації підготувати перелік законодавчих ініціатив по морський індустрії – протягом квітня поточного року;
- сформувати Порядок денний Круглого столу до 10 квітня та провести його під час проведення виставки „Суднобудування 2017” 24 травня поточного року у м. Миколаєві;
- затвердити комісію з визначення рейтингу кращого підприємства у суднобудуванні у складі: Лисицький В.І. – Голова комісії, Дубров М.Б. – заступник Голови, Овдієнко І.М., Лисенко С.В., Москаленко А.С. – члени комісії.

2. Слухали: інформацію Виконавчого директора Асоціації Лисенка С.В. про членство в Асоціації та організаційні питання.
2.1. До Президії Асоціації надійшла заява від Адвокатської компанії «Сі Ел Груп», м. Київ, щодо вступу в асоційовані члени Асоціації «Укрсудпром». Компанію представляє її директор Москаленко А.С.
Вирішили: прийняти Адвокатську компанію «Сі Ел Груп», м. Київ в асоційовані члени Асоціації «Укрсудпром».
2.2. Стосовно застосування нового порядку сплати вступних та членських внесків.
Вирішили: вступні та членські внески сплачувати у 2017 році відповідно до Порядку .
2.3. Доведено до Президії Звіт щодо використання коштів за 2016 рік та Кошторис на 2017 рік.
Вирішили: затвердити Звіт щодо використання коштів за 2016 рік та Кошторис на 2017 рік.
2.4. Стосовно проведення Загальних зборів членів Асоціації у 2017 році.
Вирішили: провести Загальні збори членів Асоціації під час проведення виставки „Суднобудування 2017” 24 травня ц.р. у м. Миколаєві.
2.5. Про проведення заходів у зв’язку з 20-ти річчям з дня заснування організації.
Вирішили: провести урочисті Загальні збори присвячені 20-ти річчю з дня заснування організації 21 листопада 2017 року у м. Києві.
2.6. Інформація про стан проходження затвердження Морської доктрини України.
Вирішили: Виконавчій дирекції Асоціації підготувати та направити листа Президенту України стосовно не виконання Рішення РНБО України від 6 травня 2015 року «Про Стратегію національної безпеки України», введеного в дію Указом Президента України від 26 травня 2015 р. № 287/2015.

3. Слухали виступ Проректора НУК Блінцова В.С. про сучасний стан співробітництва між підприємствами та навчальними закладами, що готують кадри для суднобудівної галузі.
В обговоренні прийняли участь: Бурковець С.В., Єгупов К.В., Дубров М.Б., Єрьомін О.І., Лисенко С.В., Шуліченко Т.В.
Вирішили:
- підтримати Концепцію проекту розвитку професійно-технічної освіти в Україні “Professional Boost: техніка майбутнього для української освіти”;
- створити на сайті sudostroy.com рубрику «ВАКАНСІЇ».

Всі рішення прийняті одностайно – «ЗА».

Голова засідання В.І. Лисицький
Секретар засідання С.В. Лисенко